Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απόλυτη ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της Pulse – Ο Τσίπρας με 35% καταλληλότερος πρωθυπουργός

Απόλυτη ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της Pulse – Ο Τσίπρας με 35% καταλληλότερος πρωθυπουργός
O ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει προβάδισμα με 11 μονάδες
Απόλυτη ισοπαλία στα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. στην Πρόθεση Ψήφου, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την ιστοσελίδα topontiki.gr.
Ειδικότερα, στην Πρόθεση Ψήφου με αποχή και Άκυρο/Λευκό, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 26,5%, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,5%.
Στην τέταρτη θέση ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ με 6%.
Ακολουθούν Ποτάμι και ΚΚΕ με 5%, έπεται η Λαϊκή Ενότητα με 4%, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται να εξασφαλίζει την είσοδό του στη Βουλή με την Ένωση Κεντρώων να βρίσκεται στο 3,5%.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα ευρήματα, εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,5%. Πάντως, άκυρο ή αποχή επιλέγει το 5,5% και αναποφάσιστο παραμένει το 6,5% του δείγματος.
Στην Πρόθεση Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζουν απόλυτη ισοψηφία συγκεντρώνοντας από 28%, Χρυσή Αυγή 7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5%, Ποτάμι και ΚΚΕ ισοψηφούν με 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί με 4%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3.5%.
Εκτός Βουλής και οι ΑΝΕΛ, ενώ το ποσοστό για Αναποφάσιστους/ΔΑ είναι στο 7%.
Η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται στο 79%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ στο 57%.
Ο Αλέξης Τσίπρας, στην ερώτηση "ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός", συγκεντρώνει 35% και μάλιστα, προηγείται 2 μονάδες από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που συγκεντρώνει 33%.
Ακόμη, στην Παράσταση Νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει προβάδισμα με 11 μονάδες και μάλιστα το 49% του δείγματος θεωρεί ότι το κόμμα του Α. Τσίπρα θα κερδίσει τις εκλογές.
Ποσοστό 38% θεωρεί ότι θα έχουμε για εκλογική νίκη της ΝΔ.
Στην ερώτηση για Αποτελεσματικότερη Διακυβέρνηση Τσίπρας και Μεϊμαράκης,  συγκεντρώνουν το ίδιο ποσοστό, δηλαδή 34%.
Πάντως, στην ερώτηση "ποιος μπορεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο επιτυγχάνοντας περισσότερες ελαφρύνσεις για την ελληνική κοινωνία" ο Α. Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 35%, ο Ευ. Μεϊμαράκης 31%, ενώ ποσοστό 30% πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να επιτύχει ελαφρύνσεις στην εφαρμογή της συμφωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης