Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο Μεϊμαράκης – Την Κυριακή η συνέντευξη τύπου

Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο Μεϊμαράκης – Την Κυριακή η συνέντευξη τύπου
Σειρά επαφών θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπου και θα έχει σειρά επαφών στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ.
Ο κ.Μεϊμαράκης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις 11:30 μετά το μεσημέρι την Κυριακή, όπου και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ αλλά και το σχεδιασμό του για την επόμενη ημέρα της χώρας μετά τις εκλογές.
Η συνέντευξη τύπου του κ.Μεϊμαράκη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα γίνει μόλις μια ημέρα πριν από το debate με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και μια εβδομάδα ακριβώς πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών.
Ο κ.Μεϊμαράκης θα έχει συνάντηση σήμερα στις 16:00 το απόγευμα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 17:00 με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών.
Αύριο Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ, στις 09:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», θα πραγματοποιήσει κοινή σύσκεψη με τους πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ενώ στις 10:45 θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων, ενώ στις 13:15 θα ακολουθήσει σύσκεψη με τα προεδρεία Επιστημονικών Φορέων.
Όλες οι συσκέψεις θα γίνουν στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).
Στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη και στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης