Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι 12 υποψήφιοι στο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Στη τιμητική 12η θέση ο Κ. Λαλιώτης

Οι 12 υποψήφιοι στο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Στη τιμητική 12η θέση ο Κ. Λαλιώτης
Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τοποθετείται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Το κοινό ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ήτοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανακοίνωσαν σήμερα η κα Φώφη Γεννηματά και ο κος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μάλιστα τοποθετείται και στην πρώτη θέση.
Έκπληξη αποτελεί, ίσως, η απόφαση του κ. Κώστα Λαλιώτη να αποδεχθεί την πρόταση και να βρεθεί στην τελευταία, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου.
Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν κατά σειρά ο συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ξενοφών Κοντιάδης, τρίτος ο Θάνος Μωραϊτης, στην τέταρτη θεση η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη, πέμπτος ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, έκτη η καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, Λίλιαν Μήτρου, έβδομος ο πρώην βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, όγδοη η Χαριτίνη Καρακωστάκη, ένατος ο ομογενής από τις ΗΠΑ Σπύρος Γαρυφάλλης, δέκατος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης και στην προ τελευταία θέση ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.
«Το ψηφοδέλτιο απεικονίζει την προσπάθεια συμπόρευσης προσώπων από διαφορετικά κόμματα και κινήσεις, σηματοδοτεί την πίστη και την ελπίδα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ θα είναι ο τρίτος πόλος και η δύναμη αναφοράς για κοινή πορεία δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας της ανανεωτικής αριστεράς και του δημοκρατικού κέντρου, καθώς επίσης ότι θα εγγυάται ένα σύγχρονο ιεραρχημένο σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, για να βγει από την κρίση», ανέφερε η κα Γεννηματά.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου τόνισε ότι «το ψηφοδέλτιο έχει αναφορά στην κοινωνία και την ανανέωση και πως θα προωθήσει πλαίσιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, ώστε η Δημοκρατική Συμπαράταξη να είναι ο καθοριστικός καταλύτης των εξελίξεων».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης