Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Αισθάνομαι ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα – Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας

Μπακογιάννη: Αισθάνομαι ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα – Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας
Με τη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίναμε για Grexit, υποστήριξε η κα Μπακογιάννη
Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, λόγω της συσπείρωσης, που παρατηρείται, διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, κα Ντόρα Μπακογιάννη.
«Αισθάνομαι ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως παρουσιάζεται μια συσπείρωση στη ΝΔ, καθώς επιστρέφουν άνθρωποι, που είχαν αποχωρήσει ακόμη και από το 2009.
Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως «η χώρα χρειάζεται την σταθερότητα, που μπορεί να της προσφέρει μια κυβέρνηση τετραετίας», υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τρίτες εκλογές, μέσα σε ένα χρόνο».
Στην ανάγκη για μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στάθηκε, στη συνέχεια, η πρώην υπουργός, που επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν κομματικοί ή προσωπικοί εγωισμοί».
Η ίδια σχολίασε, «δεν φανταζόμουν τον Ιανουάριο ότι θα πηγαίναμε ξανά σε εκλογές, λίγους μήνες μετά, με τις τράπεζες κλειστές».
Η ΝΔ υποχρεώθηκε να ψηφίσει πράγματα, που είχε ήδη καταργήσει, καθώς «η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούσε τη χώρα στο Grexit».,

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης