Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Ο Μεϊμαράκης έχει καταφέρει να επανενώσει την παράταξη σε αντίθεση με τον αλληλοσπαρασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ

Δένδιας: Ο Μεϊμαράκης έχει καταφέρει να επανενώσει την παράταξη σε αντίθεση με τον αλληλοσπαρασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ
Θα μπορούσε να έχει φθάσει σε μια πολύ καλύτερη συμφωνία ο κ. Τσίπρας  αν την έκλεινε τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, υπογράμμισε ο κ. Δένδιας
«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει καταφέρει να επανενώσει όλη την παράταξη σε αντίθεση με τον αλληλοσπαρασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε από την τηλεόραση του Kontra, ο κ. Νίκος Δένδιας, στέλεχος της ΝΔ.
Ειδικότερα, τόνισε πως «ο B. Μεϊμαράκης μας έχει εκπλήξει όλους», ενώ υπογράμμισε πως «ο πολίτης απαιτεί από τον κάθε πολιτικό να είναι ειλικρινής και να είναι ο εαυτός του».
Ερωτηθείς σχετικά, αναφέρθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό, διατυπώνοντας την εκτίμηση πως «ο κ. Τσίπρας έφθασε στο απόγειο της παντοδυναμίας του με το δημοψήφισμα, αλλά μέσα σε ένα μήνα η κυβέρνησή του γκρεμίστηκε».
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντάς την τραγικά αποτυχημένη και ανεπαρκή, καθώς «σε κανένα τομέα δεν ξεπέρασαν το 4 με άριστα το 10».
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη διακυβέρνηση της Μεταπολίτευσης», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν δικαιούται να μας κουνά το χέρι ο κ. Τσίπρας, η διακυβέρνηση του οποίου επισώρευσε 50 φορές μεγαλύτερο χρέος στην χώρα».
«Ο κ. Τσίπρας είχε στα χέρια του την ψήφο 222 βουλευτών και αν έχτιζε πάνω σε αυτό θα είχαμε αποφύγει την τρίτη κάλπη σε 7 μήνες.
Αν δεν είχε κλείσει τις τράπεζες η κυβέρνηση Τσίπρα, δεν θα μιλούσαμε περί αναγκαιότητας για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών», σχολίασε, επίσης, ο κ. Δένδιας.
Παράλληλα, υποστήριξε πως «θα μπορούσε να έχει φθάσει σε μια πολύ καλύτερη συμφωνία ο κ. Τσίπρας αν την έκλεινε τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο».
Μετά την σχετική ερώτηση, ο κ. Δένδιας ανέφερε πως η ΝΔ θα μπορούσε να επιχαίρει για τα αποτελέσματα των γκάλοπ, «αλλά για εμάς προέχει το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον».
Τέλος, δήλωσε ότι «μετά τις εκλογές πρέπει να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε στα απαραίτητα για το καλό της ελληνικής κοινωνίας.
Θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μόνο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που είναι λογικός, σοβαρός και χωρίς αλαζονεία.
Αν υπάρχει προοπτική 4ετίας η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να πάρει μέτρα που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη.
Ένας σοβαρός κυβερνήτης μπορεί να ξαναφέρει τη χώρα στην ανάπτυξη με σοβαρότητα και νέες επενδύσεις, ενώ έτσι θα ανοίξουν δουλειές.
Υπάρχει ελπίδα και μπορούμε να δούμε καλύτερες ημέρες μετά τις εκλογές, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα», κατέληξε ο Νίκος Δένδιας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης