Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση - Προβληματισμός και αγωνία για τα προβλήματα της Κρήτης

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση - Προβληματισμός και αγωνία για τα προβλήματα της Κρήτης
Ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, δημάρχους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης
Τη στήριξή του στην τοπική αυτοδιοίκηση εξέφρασε το πρωί, από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην Κρήτη.
Ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, δημάρχους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Ο περιφερειάρχης Κρήτης ανέπτυξε αναλυτικά τα προβλήματα του νησιού, εκφράζοντας τον προβληματισμό του ιδιαίτερα στα θέματα των υποδομών και του ΕΣΠΑ και οι δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συμμερίστηκε την αγωνία και τον προβληματισμό τους και δήλωσε ότι στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας παράλληλα το στίγμα που θα ακολουθήσει στον συγκριμένο τομέα μετά τις εκλογές και αφού η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 
Εν τω μεταξύ, χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ηράκλειο, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.
Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.
Ακόμα ζήτησε απ' όλους να γίνουν κήρυκες της ενότητας των Κρητών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης