Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Διαφωνεί ριζικά με το debate του «νέο-μνημονιακού» Τσίπρα και του «παλαιο-μνημονιακού» Μεϊμαράκη

Λαϊκή Ενότητα: Διαφωνεί ριζικά με το debate του «νέο-μνημονιακού» Τσίπρα και του «παλαιο-μνημονιακού» Μεϊμαράκη
Δύο σημεία διαφωνίας και μία πρόταση διατυπώνει η Λαϊκή Ενότητα για τα debate
Ένα κατηγορηματικό «Όχι» είναι η απάντηση της Λαϊκής Ενότητας στο debate ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, χωρίς την παρουσία των υπόλοιπων κομμάτων.
Ειδικότερα, σε σχετικά ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ο «νέο-μνημονιακός» κ. Τσίπρας και ο «παλαιο-μνημονιακός» κ. Μεϊμαράκης τα «βρήκαν» σε τηλεοπτική «στημένη μονομαχία».
Στη συνέχεια επισημαίνει πως «δια τηλεφώνου μάλιστα, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεροβασίλη ρώτησε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. ‘Ησυχο, αν συμφωνεί σε debate των κομμάτων».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ενότητας εξέφρασε τη διαφωνία του κόμματος πάνω σε δύο ζητήματα, ενώ προχώρησε και σε μία πρόταση.
Αναλυτικότερα, τόνισε «την ριζική διαφωνία της Λαϊκής Ενότητας να μην συζητήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στα πλαίσια της διακομματικής επιτροπής την διαδικασία και την ουσία ενός ζωντανού διαλόγου ανάμεσα στους προέδρους ή επικεφαλής των κομμάτων».
Επιπλέον, υπογράμμισε «την ριζική και κατηγορηματική διαφωνία της Λαϊκής Ενότητας για debate ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, με αποκλεισμό των άλλων κομμάτων.
Τέλος, διατύπωσε την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για τη διεξαγωγή θεματικών debate.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης