Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ήσυχος (Λαϊκή Ενότητα): Απολύτως αναξιόπιστες ορισμένες δημοσκοπήσεις – Χρησιμοποιούνται ως εργαλείο παρέμβασης

Ήσυχος (Λαϊκή Ενότητα): Απολύτως αναξιόπιστες ορισμένες δημοσκοπήσεις – Χρησιμοποιούνται ως εργαλείο παρέμβασης
Οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων γελιοποιήθηκαν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας
Την εκτίμηση ότι ορισμένες δημοσκοπήσεις είναι απολύτως αναξιόπιστες, καθώς και ότι χρησιμοποιούνται ως εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ενότητας, κ. Κώστας Ήσυχος.
Αναλυτικότερα, ανέφερε πως «σε μία εκλογική διαδικασία «fast-track» οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και την διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστες, με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και το «Όχι», όταν και «ουσιαστικά γελοιοποιήθηκαν».
«Ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα διαψεύσει τις στημένες Κασσάνδρες που στοχοποιούν τη γνήσια αντιμνημονιακή κοινωνική, δημοκρατική και πατριωτική έκφραση της "Λαϊκής Ενότητας" στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν έναν πολιτικό σεισμό στη χώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ορίζοντες» κατέληξε ο κ. Ήσυχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης