Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας – Δεν υπάρχουν περιθώρια για εμφύλιο πετροπόλεμο

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας – Δεν υπάρχουν περιθώρια για εμφύλιο πετροπόλεμο
Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, η Ελλάδα έχει να ανέβει μια ανηφόρα, τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα θα αναδειχθεί νικητής στις εκλογές, ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.
Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για «εμφύλιο πετροπόλεμο», προσθέτοντας ότι τα προβλήματα της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλα και ότι η χώρα «έχει να ανέβει μια ανηφόρα».
Μάλιστα, ανέφερε ότι ακόμη και αν η Νέα Δημοκρατία λάβει την απόλυτη πλειοψηφία, «πάλι θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλα τα κόμματα που δηλώνουν ότι στηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και να συνεργαστούμε διότι δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο», προσθέτοντας ότι σε αυτά τα κόμματα περιλαμβάνει και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Ν.Δ. για να προκαλέσει την προσοχή και για να κάνει σαφή αυτά που θέλει να εφαρμόσει θα πρέπει να επιμείνει σε συγκεκριμένες θέσεις, που να έχουν και γωνίες, να μην είναι στρογγυλεμένες», σημείωσε και συμπλήρωσε:
«Να είναι θέσεις που ενδεχομένως να προκαλούν δυσαρέσκεια σε κάποιες συντεχνίες, αλλά από την άλλη θα υποστηρίζουν το σύνολο έτσι ώστε να δείξουμε το στίγμα μας σαν ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα το οποίο προσπαθεί να πάρει την ψήφο όχι απλά και μόνο επειδή έχει μια ιστορία, αλλά κυρίως γιατί έχει να προσφέρει κάτι συγκεκριμένο, κάτι σύγχρονο, κάτι ευρωπαϊκό».
Όσον αφορά τον πρόεδρο της Ν.Δ., Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι «το ύφος του είναι κοντά στο μέσο άνθρωπο, στον μέσο Έλληνα και νομίζω ότι καθώς επιδιώκουμε να εκφράσουμε τον μεσαίο χώρο και τον μέσο έλληνα πολίτη, καταρχήν είναι υποβοηθητικό».
Πρόσθεσε δε, ότι «το κυρίαρχο είναι η ΝΔ να είναι μια δύναμη η οποία θα παραπέμπει στις έννοιες αλήθεια, ευθύνη και κοινή λογική».

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης