Τελευταία Νέα
Διεθνή

Osborne: Η Βρετανία δεν είναι απρόσβλητη από το τι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία

Osborne: Η Βρετανία δεν είναι απρόσβλητη από το τι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία
Η πτώση στις αγορές μετοχών αντικατοπτρίζει τη βαθύτερη ανησυχία σχετικά με την κινεζική οικονομία, γι' αυτό τον λόγο οι μεταρρυθμίσεις είναι τόσο σημαντικές, τόνισε ο βρετανός υπ. Οικονομικών
Προειδοποιήσεις σχετικά με την έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου στις αναταραχές της κινεζικής αγοράς απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, George Osborne.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «οι κινεζικές αγορές μάς υπενθυμίζουν ότι η Βρετανία δεν είναι απρόσβλητη από το τι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία και γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να βάζουμε σε τάξη τα του οίκου μας».
Οι πτώσεις στις αγορές μετοχών αντικατοπτρίζουν τη βαθύτερη ανησυχία σχετικά με την κινεζική οικονομία, σημείωσε και πρόσθεσε ότι γι' αυτό τον λόγο οι μεταρρυθμίσεις είναι τόσο σημαντικές.
Η Βρετανία είναι μια πολύ ανοικτή οικονομία, πιθανόν είμαστε η πιο ανοικτή οικονομία μεταξύ των μεγαλύτερων παγκοσμίως και επομένως, επηρεαζόμαστε από το τι συμβαίνει, είτε πρόκειται για προβλήματα στην Ευρωζώνη είτε στις ασιατικές χρηματοπιστωτικές αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης