Τελευταία Νέα
Διεθνή

Die Welt: Το 58% των ανώτερων διευθυντικών στελεχών της Γερμανίας δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα

Die Welt: Το 58% των ανώτερων διευθυντικών στελεχών της Γερμανίας δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα
Συνολικά το 77,2% των ανώτερων διευθυντικών στελεχών της Γερμανίας εκτιμούν ότι τα χειρότερα της ελληνικής κρίσης δεν έχουν περάσει
Το ερώτημα «πιστεύετε ότι τα χειρότερα της ελληνικής κρίσης χρέους έχουν περάσει;», έθεσε η γερμανική εφημερίδα Die Welt στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη της Γερμανίας, στο πλαίσιο νέας δημοσκόπησης.
Και παρότι η συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Θεσμών για το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας επιτεύχθηκε, οι απαντήσεις των διευθυντικών στελεχών δεν είναι και τόσο αισιόδοξες, με το 77,2% αυτών να απαντούν αρνητικά.
Αναλυτικότερα, το 57,9% απάντησε ότι τα χειρότερα δεν έχουν περάσει για την Ελλάδα, καθώς δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα εφαρμόσει τη συμφωνία, παραβαίνοντας την δέσμευσή του στους πιστωτές.
Επιπλέον, το 19,3% απάντησε ότι τα χειρότερα δεν έχουν περάσει, καθώς ο ελληνικός λαός δεν στηρίζει τη συμφωνία.
Στον αντίποδα, το 12,4% των διευθυντικών στελεχών αποφάνθηκε ότι τα χειρότερα έχουν περάσει, καθώς μετά από μια μακριά και επώδυνη διαδικασία η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε τη συμφωνία, ενώ το 6,2% εκτιμά ότι τα χειρότερα έχουν περάσει, καθώς το ενδεχόμενο Grexit δεν βρίσκεται πλέον στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Τέλος, σημειώνεται ότι ένα ποσοστό 4,2% δεν έδωσε απάντηση στην ερώτηση της δημοσκόπησης.

DWO_FI_Leaders_Parliament_jb__Aufm.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης