Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλαλητήρια κατά του μνημονίου σε Ομόνοια και Σύνταγμα

Συλλαλητήρια κατά του μνημονίου σε Ομόνοια και Σύνταγμα
Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο – Παντού υπάρχουν αστυνομικοί
Μέσα στη Βουλή οι εντάσεις ήταν αρκετές κατά τη συνεδρίαση των επιτροπών και ενόψει της ψήφισης του νέου μνημονίου, αλλά και έξω από αυτήν το θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει από νωρίς το απόγευμα.
Στην Ομόνοια και το Σύνταγμα συγκεντρώνονταν σιγά, σιγά οι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκαναν το ΠΑΜΕ και η ΑΔΕΔΥ αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή, μέσα στον δεκαπενταύγουστο και με διαδικασίες εξπρές, το νέο 3ο μνημόνιο που αποτελεί έναν πραγματικό όλεθρο για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού».
Στο ίδιο ύφος και η ΑΔΕΔΥ κάλεσε τον κόσμο να διαδηλώσει «γι να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο», αλλά και για να προστατευτούν «η εργασία, οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές, η παιδεία, τα λαϊκά εισοδήματα και ο δημόσιος πλούτος της χώρας».
Στην αστυνομία περίμεναν ο όγκος των συγκεντρωμένων να αυξηθεί ραγδαία όσο περνούσε η ώρα και για αυτό είχαν πάρει έκτακτα μέτρα κλείνοντας τους κεντρικούς δρόμους και έχοντας παντού δυναμική παρουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης