Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Με εκλογικούς αιφνιδιασμούς, η Ελλάδα θα ζήσει τον μύθο του Σίσυφου

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Με εκλογικούς αιφνιδιασμούς, η Ελλάδα θα ζήσει τον μύθο του Σίσυφου
Η Ν.Δ. βάζει πάνω απ' όλα την ανάγκη η Ελλάδα να μείνει στο λιμάνι της Ευρώπης, όμως δεν δίνει συγχωροχάρτι, τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Κατά των εκλογικών αιφνιδιασμών τάχθηκε ο εισηγητής της Ν.Δ. στη συζήτηση για τη συμφωνία στη Βουλή, Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι διαφορετικά η Ελλάδα θα ζήσει «τον μύθο του Σίσυφου» και υπογράμμισε ότι το κόμμα του βάζει πάνω απ' όλα τη συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, όμως δεν δίνει συγχωροχάρτι.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Ν.Δ. βάζει πάνω απ’ όλα την ανάγκη η πατρίδα να μείνει στο λιμάνι της Ευρώπης και της Ευρωζώνης» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δίνουμε συγχωροχάρτι, ούτε μένουμε ήσυχοι ότι η χώρα θα μείνει στο λιμάνι αυτό».
Παράλληλα, εκτίμησε ότι το κόστος της πολιτικής της κυβέρνησης που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός ξεπερνά τα 90 δισ. ευρώ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αντί για συγγνώμη, θριαμβολογεί».
Ακόμη παραδέχθηκε ότι «οι φόροι είναι η εύκολη λύση» και ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. το είχε το παρακάνει με τους φόρους, «αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι λύση», ανέφερε.
«Υποπτεύομαι πως αυτό που ψηφίζουμε είναι ήδη άκυρο» σημείωσε και διερωτήθηκε: «Ποιος δήλωνε πως το μνημόνιο θα είναι άκυρο από το πρώτο βράδυ της εκλογικής μας νίκης; Μήπως ο κ. Τσίπρας όταν παρουσίαζε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; Ποιος έλεγε ότι θα συνεχίσουμε να απογοητεύουμε τις δυνάμεις που ονειρεύονται τρίτο μνημόνιο; Μήπως πάλι ο κ. Τσίπρας;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης