Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Απορρίπτω ολοκληρωτικά το σχέδιο της συμφωνίας, αλλά θα δώσω ψήφο εσχάτης ανοχής

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Απορρίπτω ολοκληρωτικά το σχέδιο της συμφωνίας, αλλά θα δώσω ψήφο εσχάτης ανοχής
«Πρόκειται για σχέδιο- πρόγραμμα αριστερού Θατσεϊσμού ή Δαρβινισμού» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
Στην αυριανή (13/8) ψηφοφορία και στο πώς αναμένεται να κινηθεί αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος επισήμανε ότι «η δική μου ψήφος είναι ψήφος ανοχής στα δύο προηγούμενα νομοσχέδια, είναι ψήφος εσχάτης ανοχής, ολοκληρωτικής απόρριψης του σχεδίου» , ενώ υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει σκληρότερο πακέτο που έχει ποτέ αναδεχθεί να εφαρμόσει κυβέρνηση Αριστεράς ή ακόμα και Φιλελεύθερη.
Είναι ένα σχέδιο- πρόγραμμα αριστερού Θατσεϊσμού ή Δαρβινισμού».
Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκλογών για το οποίο σημείωσε ότι «έχω πει στον πρωθυπουργό να μην κάνουμε εκλογές.
Του συστήνω να αναλάβει μόνος του να εφαρμόσει το 3ο σκληρό μνημόνιο, με ένα ευρύτατο κυβερνητικό σχήμα, καμικάζι τούρμπο πολιτικών, επιστημόνων σωστών, μήπως περισώσουμε για τον λαό μας ότι μπορεί να περισωθεί».
Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και τις χτεσινές κινήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου που αρνήθηκε να ορίσει την συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών σήμερα και σημείωσε:
«Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν κίνητρα σε κορυφαία πρόσωπα, κι όταν το ένα είναι επιλογή κορυφαία του άλλου, υπό αυτή την έννοια δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του κατεπείγοντος».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης