Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δύο επιλογές για τον Τσίπρα – Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δύο επιλογές για τον Τσίπρα – Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές
"Μέχρι εδώ ήταν", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη
Η σουρεάλ κατάσταση που ζει η χώρα πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Mega.
Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δύο επιλογές:
Είτε κυβέρνηση ειδικού σκοπού είτε διεξαγωγή εκλογών.
«Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.
Στην περίπτωση των εκλογών, ωστόσο, είπε ότι "θα έχουμε χάσει όμως, θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επειδή λυπάμαι που το λέω αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση".
"Μέχρι εδώ ήταν", ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι "αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένοι".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης