Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σε τροχιά ανασυγκρότησης η ΝΔ - Στις 17 Οκτωβρίου η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος

tags :
Σε τροχιά ανασυγκρότησης η ΝΔ - Στις 17 Οκτωβρίου η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος
Ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών
Σε τροχιά ανασυγκρότησης εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία, όπως αποφάσισε, κατά τη συνεδρίαση, σήμερα Πέμπτη 30/7, του διαγραμματειακού συντονιστικού οργάνου του κόμματος, υπό την προεδρία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε να επιταχυνθούν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου:
- Να ξεκινήσουν, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία.
- Να πραγματοποιηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, επέτειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, Προσυνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ανασυγκρότηση της παράταξης με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές.
- Να πραγματοποιηθεί, στις 17 Οκτωβρίου, Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.
Να αρχίσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.
Να ανασυσταθεί η γραμματεία απόδημου ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού.
Κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε ότι η απόφαση ανασύστασης της γραμματείας απόδημου ελληνισμού αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος, ενώ υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η ΝΔ απευθύνεται στο κοινωνικό και μεταρρυθμιστικό κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης