Τελευταία Νέα
Πολιτική

Die Welt: Ο διεθνής celebrity Βαρουφάκης έγινε... η Kim Kardashian της διεθνούς πολιτικής

Die Welt: Ο διεθνής celebrity Βαρουφάκης έγινε... η Kim Kardashian της διεθνούς πολιτικής
Τις τελευταίες κινήσεις αλλά και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο New Yorker σχολιάζει καυστικά η γερμανική εφημερίδα
Με τον πρώην υπουργό Οικονομικών ασχολείται στο σημερινό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Die Welt τον οποίο χαρακτηρίζει μέχρι και «Kim Kardasian της διεθνούς πολιτικής».
Η Die Welt σχολιάζει καυστικά με σχεδόν σατιρικό ύφος τις κινήσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιό του για παράλληλο τραπεζικό σύστημα και μετά το μπαράζ συνεντεύξεων που παραχώρησε σε διεθνή μέσα.
«Παρακαλώ διαβάστε αυτό το κείμενο παρ' ότι μιλάει για τον Γιάνη Βαρουφάκη» σημειώνει στην αρχή του άρθρου της, χαρακτηρίζοντάς τον «υπουργό Οικονομικών μικρής διάρκειας που μεταλλάχτηκε σε διεθνή celebrity» και «Kim Kardasian της διεθνούς πολιτικής».
Στη συνέχεια αναφέρεται στη συνέντευξη 31 σελίδων που παραχώρησε ο Γ. Βαρουφάκη στο αμερικανικό περιοδικό New Yorker που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε αυτήν ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται ότι βουλευτής των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών πήγε την ημέρα πριν τον δημοψήφισμα στο σπίτι του για να του πει «Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουμε» και ότι «γνωρίζω ότι είσαι άθεος, αλλά εγώ θα προσευχηθώ για σένα!».
Μετά από τη δήλωση αυτή του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο δημοσιογράφος του New Yorker παρότρυνε τον εν λόγω βουλευτή να αποκαλυφθεί, αφού όπως γράφει, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, «ο Βαρουφάκης θα το κάνει σίγουρα κάποια στιγμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης