Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Εξαγορά του 35% της εταιρίας Bit8 μέσω της θυγατρικής Intralot Global Holdings BV

tags :
Intralot: Εξαγορά του 35% της εταιρίας Bit8 μέσω της θυγατρικής Intralot Global Holdings BV
Η συμφωνία προβλέπει δικαίωμα αγοράς (call option), προκειμένου η Intralot να αυξήσει τη συμμετοχή της στην εταιρία έως 60% εντός των επομένων δύο ετών
Στην εξαγορά του 35% της εταιρίας Bit8 μέσω της θυγατρικής της Intralot Global Holdings BV (Intralot), προχώρησε ο όμιλος Intralot.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης, η συμφωνία προβλέπει δικαίωμα αγοράς (call option), προκειμένου η Intralot να αυξήσει τη συμμετοχή της στην εταιρία έως 60% εντός των επομένων δύο ετών εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι οικονομικοί στόχοι.
Παράλληλα, η συμφωνία παρέχει στους παρόντες μετόχους δικαίωμα πώλησης (put option) και του υπολοίπου ποσοστού που κατέχουν στην εταιρία Bit8 εφόσον επιτευχθούν οικονομικοί στόχοι ή βασικοί δείκτες απόδοσης (KPIs) που έχουν από κοινού συμφωνηθεί.
Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο του 2015 η Intralot και η Bit8 ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο Λονδίνο. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο εταιρίες άρχισαν να συνεργάζονται στενά προκειμένου να ενσωματώσουν ομαλά στην πλατφόρμα της Intralot την πλατφόρμα της Bit8, με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες της Intralot υπηρεσίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, δήλωσε: «Τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας μας με την Bit8 είναι πολύ θετικά και με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε σήμερα την εξαγορά του 35% της εταιρίας. Αυτή η σημαντική συνεργασία είναι σύμφωνη με την στρατηγική μας που εστιάζει στον τομέα του B2C της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, καθώς επεκτείνουμε περεταίρω τη γκάμα των προϊόντων μας, αυξάνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και παρέχουμε συναρπαστικές εμπειρίες στους παίκτες».
Ο κ. Angelo Dalli, διευθύνων σύμβουλος της Bit, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επέκταση της στρατηγικής μας συνεργασίας με τον όμιλο Intralot. Η συμφωνία αυτή δίνει στην Bit8 την απαραίτητη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, γεγονός που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας να προσφέρουμε την καλύτερη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών του κλάδου συνοδευόμενη από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων υπηρεσιών και λύσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης