Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί – Δεν είναι ώρα για διαζύγια, χρειάζεται ενότητα

Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί – Δεν είναι ώρα για διαζύγια, χρειάζεται ενότητα
Εγώ δεν είμαι υπέρ της μιας άποψης και της μιας γραμμής», τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς
Υπέρ της ενότητας και κατά της διάσπασης τάχθηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, επικρίνοντας παράλληλα την κυβερνητική πολιτική και κάνοντας λόγο για μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, o κ. Γλέζος τόνισε ότι «εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας, οφείλει να προστρέξει στη βάση, στους οπαδούς», ενώ ερωτηθείς σχετικά με τον κίνδυνο ρήξης στο κόμμα υπογράμμισε ότι «δεν είναι ώρα για διαζύγια».
«Εγώ δεν είμαι υπέρ της μιας άποψης και της μιας γραμμής», επισήμανε, για να συμπληρώσει όμως ότι «αν μερικοί θεωρούν ότι πρέπει να ανανεωθεί η ηγεσία οφείλουμε -και πριν τη συμφωνία- να ρωτήσουμε τα μέλη μας».
«Ενότητα χρειάζεται, όχι διασπάσεις», τόνισε.
Παράλληλα, επέκρινε την κυβερνητική πολιτική, τονίζοντας ότι «έχει γίνει μία μετάλλαξη, άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που γνώρισα εγώ και άλλο η κυβέρνηση του Μαξίμου».
«Ο κόσμος ρωτάει τι άλλαξε, τα κοστούμια τούς άλλαξαν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Λέμε κυβέρνηση, αλλά κυβερνά;
Η εκτελεστική εξουσία πρέπει να εκτελεί τις αποφάσεις των οργάνων και των συνελεύσεων», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είμαστε ιδρυτές και ισότιμα μέλη, υπάρχουν ισότιμες πολιτικές δυνάμεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης