Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

FT: Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα σκεφτόταν σχέδια σαν εκείνα του Βαρουφάκη - Στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ το Grexit

FT: Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα σκεφτόταν σχέδια σαν εκείνα του Βαρουφάκη - Στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ το Grexit
Ο ΣΥΡΙΖΑ επεδίωκε από την πρώτη στιγμή να προωθήσει τη δική του οικονομική ατζέντα, η οποία περιελάμβανε σχέδιο επιστροφής της χώρας στη δραχμή...
Ευθεία υπονόμευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι αποκαλύψεις - σοκ του τελευταίου 48ώρου, οι οποίες αφορούν το Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, για δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, υποκλοπή ΑΦΜ και επιστροφή της Ελλάδας στη νέα δραχμή.
"Ολοένα και περισσότεροι παράγοντες της αγοράς και πολιτικοί παρατηρητές, τις τελευταίες ώρες, καταγγέλλουν πως οι αποκαλύψεις για τα σχέδια του Γ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να υποβαθμίσει και να αμαυρώσει τις προηγούμενες συμφωνίες που είχε η χώρα (οι προηγούμενες κυβερνήσεις) συνάψει με τους δανειστές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επεδίωκε από την πρώτη στιγμή να προωθήσει τη δική του οικονομική ατζέντα, η οποία περιελάμβανε σχέδιο επιστροφής της χώρας στη δραχμή", σχολιάζουν οι Financial Times.
"Πρέπει να διερωτηθούμε όλοι το εξής:
Υπάρχει καμία υπεύθυνη κυβέρνηση που θα τολμούσε έστω και να σκεφτεί μια τέτοια ιδέα;", σχολιάζει, μιλώντας στους Financial Times, κορυφαία τραπεζική πηγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης