Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κορωνάκης: Οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθορίζουν τη στάση πολλών ευρωπαϊκών κομμάτων

Κορωνάκης: Οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθορίζουν τη στάση πολλών ευρωπαϊκών κομμάτων
Έκκληση να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές
Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ θα καθοριστούν από τα όργανά του που θα συνεδριάσουν το επόμενο διάστημα, επισήμανε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».
Όπως επισήμανε, η Πολιτική Γραμματεία, η οποία θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα, θα καθορίσει «ποιες θα είναι αυτές οι συντεταγμένες διαδικασίες που θα μας οδηγήσουν για να συζητήσουμε το υπαρκτό τραύμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».
Όσον αφορά τα εσωκομματικά προβλήματα, τόνισε ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι ζήτημα συνεδρίασης του οργάνου το οποίο δεν πρέπει να φοβόμαστε.
Και σήμερα, συνέχισε, δεν φτάνει μόνο η Κεντρική Επιτροπή, αλλά χρειάζεται όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθούν και η μόνη διαδικασία για να γίνει αυτό, είναι ένα πραγματικά δημοκρατικό και ψύχραιμο συνέδριο που θα δείξει στην κοινωνία ότι στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας από εμάς με την στάση του θα αποδείξει ότι δεν υλοποιεί τη γραμμή για διχασμό στο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές «γιατί τα ερωτήματα μπορεί να είναι μεγαλύτερα απ' όσο φανταζόμαστε ίσως.
Πολλά ευρωπαϊκά κόμματα τοποθετούνται και θα τοποθετηθούν με βάση τις κινήσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης