Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης τα πάει μια χαρά ως αρχηγός της ΝΔ – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Βρούτσης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης τα πάει μια χαρά ως αρχηγός της ΝΔ – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία
Σήκωσε το ηθικό της ΝΔ και την συσπείρωσε τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τα πάει «μια χαρά» στην ηγεσία της ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη κειμένου βουλευτών του κόμματος που ζητούν την παραμονή του Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Βρούτσης τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί άλλοι θέτουν ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδας και ως εκ τούτου και δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τα πάει μια χαρά», δεν απορρέει από πουθενά ότι επίκεινται εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.
«Ο κ. Μεϊμαράκης «προς έκπληξη όλων» και παρότι ήταν γνωστές οι οργανωτικές του ικανότητες αλλά και η δυνατότητα διείσδυσής του σε όλη την παράταξη, σήκωσε το ηθικό της ΝΔ, την συσπείρωσε και αποδείχθηκε ότι είναι πάνω από κάθε προσδοκία καλός αρχηγός» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βρούτσης.
Παράλληλα επεσήμανε ότι ο κ.Μεϊμαράκης έχει λάβει την εξουσιοδότηση τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα και θα την λάβει αύριο και από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ να έχει «πλήρως τα δικαιώματα ενός αρχηγού».
«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρέπει να κρατήσει την αρχηγία μέχρι η χώρα να ολοκληρώσει αυτόν τον δύσκολο μεταβατικό κύκλο της κρίσης, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει το θέμα του μνημονίου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης