Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλήση από τον εισαγγελέα δέχτηκε ο Τζήμερος για ανάρτησή του στο facebook

Κλήση από τον εισαγγελέα δέχτηκε ο Τζήμερος για ανάρτησή του στο facebook
Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» είχε προτρέψει σε εισβολή στο Μαξίμου
Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε τελικά η ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών ο Θάνος Τζήμερος στο facebook, καλώντας σε εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» είχε γράψει:
«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα.
Θα τους ανατρέψουμε! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση.
Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές.
Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή, ξηλώνονται».
Ετσι, ο εισαγγελέας τον καλεί ως ύποπτο για το αδίκημα αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρθρο 135 που αναφέρει: «Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 134 τιμωρείται με κάθειρξη».
Την κλήση από τον εισαγγελέα, που ήταν για σήμερα το πρωί (9:00) αποκάλυψε ο ίδιος ο  Τζήμερος στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης