Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Praktiker: Οικονομικές λύσεις και προϊόντα για το καλοκαίρι με εκπτώσεις έως 70%

tags :
Praktiker: Οικονομικές λύσεις και προϊόντα για το καλοκαίρι με εκπτώσεις έως 70%
Όλος ο εξοπλισμός του καλοκαιριού σε μοναδικές τιμές στα Praktiker
Οι διακοπές βρίσκονται μια ανάσα μακριά και τα καταστήματα Praktiker είναι εδώ διαθέτοντας μια πλούσια ποικιλία από έξυπνα, πρακτικά, και κυρίως οικονομικά προϊόντα που θα βρείτε στο φετινό τους καλοκαιρινό κατάλογο και που θα σας βοηθήσουν να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και να οργανώσετε καλύτερα τις διακοπές σας.
Επιλέξτε μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα καλοκαιρινών προϊόντων και κάντε τις αγορές σας είτε σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, είτε online στο www.praktiker.gr, και απολαύστε ένα άνετο καλοκαίρι στο σπίτι, την παραλία ή το εξοχικό.

Εξοπλιστείτε για το καλοκαίρι
Για το φετινό καλοκαίρι, η Praktiker προτείνει όλα όσα χρειάζεστε:
- Για τις διακοπές (είδη παραλίας, από ομπρέλες θαλάσσης και σεζ λόνγκ μέχρι φουσκωτά και παιχνίδια, είδη camping, ποδήλατα και πισίνες)
- Για το σπίτι (από χρηματοκιβώτια & είδη ασφαλείας έως σήτες και εντομοαπωθητικά)
- Για τον κήπο (συστήματα αυτόματου ποτίσματος, φωτιστικά για προστασία εσωτερικού & εξωτερικού χώρου)
- Για το αυτοκίνητο, ώστε να απολαμβάνετε ασφαλή καλοκαιρινά ταξίδια.

Επιπλέον προσφορές σε δεκάδες προϊόντα, με εκπτώσεις έως και 70%
Παράλληλα, αυτή την περίοδο, στα καταστήματα Praktiker θα επωφεληθείτε από επιπλέον προσφορές που ισχύουν σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τις εκπτώσεις να φθάνουν μέχρι και 70%! Αποκτήστε είδη κήπου και βεράντας, εργαλεία, χρώματα, ψησταριές και πολλά ακόμη προϊόντα, πραγματοποιώντας αγορές, έξυπνα και οικονομικά.
Για να δείτε τα προϊόντα σε προσφορά, ξεφυλλίστε online το φυλλάδιο του Praktiker που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 29 Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης