Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Θέμα ηθικής τάξεως η υπόθεση της Νάντιας Βαλαβάνη - Διαβουλεύσεις για τους αγρότες

ΝΔ: Θέμα ηθικής τάξεως η υπόθεση της Νάντιας Βαλαβάνη - Διαβουλεύσεις για τους αγρότες
Την ίδια ώρα το επιτελείο της Συγγρού συνεχίζει τις διαβουλεύσεις για το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στους αγρότες
Θέμα ηθικής τάξεως θέτει η ΝΔ για την υπόθεση της Νάντιας Βαλαβάνη, μετά την παραδοχή της μητέρας της ότι έκανε ανάληψη 200 χιλιάδων ευρώ την παραμονή της επιβολής των capital controls.
«Σε αυτούς τους 5 μήνες μαζί με τις υποθέσεις Κατρούγκαλου αλλα και εξυπηρέτησης άλλων κομματικών προσωπικών ρουσφετιών, αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα μιλάμε για δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης της αριστεράς» αναφέρει η ΝΔ.
Την ίδια ώρα το επιτελείο της Συγγρού συνεχίζει τις διαβουλεύσεις για το θέμα των αγροτών. Βουλευτές του κόμματος εξέφρασαν στο Βαγγέλη Μειμαράκη τον έντονο προβληματισμό τους για την αύξηση του ΦΠΑ στους αγρότες καθώς από αύριο αναμένονται συγκεκριμένες κινήσεις από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο την αλλαγή των μέτρων που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο.
«Η κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύση, ειδικά για τους κατ ´επάγγελμα αγρότες που στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τους νόμους Κατρούγκαλου και Κουρουπλή και να επιβαρύνονται οι αγρότες με τέτοια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ», αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης