Τελευταία Νέα
Οικονομία

CNBC: Τι πρέπει να προσέξετε αναφορικά με τη συνέχιση της λιτότητας για την Ελλάδα – Το στοίχημα για τον Αλ. Τσίπρα

CNBC: Τι πρέπει να προσέξετε αναφορικά με τη συνέχιση της λιτότητας για την Ελλάδα – Το στοίχημα για τον Αλ. Τσίπρα
Η συμφωνία αναμένεται να περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να προσέξει, τονίζει το CNBC
Το στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα τώρα είναι να περάσει από την ελληνική βουλή τα νέα μνημονιακά μέτρα λιτότητας, γράφει το CNBC.
Σε τέσσερα σημεία εστιάζονται τα νέα μέτρα: αύξηση στη φορολογία, διεύρυνση του ωρολογίου των καταστημάτων, διεύρυνση της φορολογικής βάσης και ένας νόμος για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ.
Η συμφωνία αναμένεται να περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, επισημαίνει το CNBC και τονίζει ότι το πρόβλημα του Έλληνα πρωθυπουργού εστιάζεται στο δικό του κόμμα και όχι τόσο στην αντιπολίτευση που προτίθεται να ψηφίσει.
Το CNBC επισημαίνει ότι θα πρέπει να «προσέξουμε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη» που χαρακτηρίζει τη νέα συμφωνία ως απαράδεκτη, αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που έχει αποδειχθεί ως «αγκάθι» για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως, οι απλοί Έλληνες πολίτες φαίνεται ότι έχουν απογοητευτεί, ιδιαίτερα μετά το «όχι» που είπαν στο δημοψήφισμα, τονίζει το CNBC.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης