Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Να παραιτηθούν όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησαν – Να παραδώσουν τις έδρες τους

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Να παραιτηθούν όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησαν – Να παραδώσουν τις έδρες τους
Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με την Χρυσή Αυγή τόνισε ο κ.Φίλης
Δριμεία επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφώνησαν με τη γραμμή της κυβέρνησης κατά την ψηφοφορία στη Βουλή το περασμένο Σάββατο εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Φίλης ζήτησε να παραιτηθούν όσοι διαφώνησαν με την γραμμή που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες και διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου.
«Το πιο σωστό θα ήταν να ψηφίσουν αρνητικά αφού διαφωνούσαν και στη συνέχεια να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους» υπογράμμισε ο κ.Φίλης αναφερόμενος σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν «ναι».
Αναφερόμενος στην περίπτωση της Προέδρου της Βουλής, ο κ.Φίλης αφού αναγνώρισε ότι έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη της, τόνισε ότι τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην εμμονή της προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει τη συζήτηση στη Βουλή.
Ο κ. Φίλης χαρακτήρισε εξωφρενικές τις απαιτήσεις κάποιων εταίρων για αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, δήθεν για να ισχυροποιήσει την αξιοπιστία της, απαίτηση που ισοδυναμεί σύμφωνα με τον κ. Φίλη με πραξικόπημα.
Επιπλέον, σημείωσε πως υπάρχουν ακόμα κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και με κίνδυνο να μην υπάρξει συμφωνία.
Χαρακτηριστικά ανάφερε την συνέχιση της παρουσίας του ΔΝΤ και στο επόμενο πρόγραμμα για τη χώρα μας και τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας ύψους 50 δισ. ευρώ σε εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, ως εγγύηση για το νέο δάνειο που θα λάβουμε.
Όπως είπε κ. Φίλης, αυτό δεν είναι προσωπική του άποψη αλλά θέση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης