Πολιτική

Ο Τσίπρας αντιμέτωπος με τα λάθη του και την πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ - Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας

Ο Τσίπρας αντιμέτωπος με τα λάθη του και την πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ - Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας
Αναλάβατε μια δουλειά που δεν μπορείτε να κάνετε και στο τέλος την μεταθέσατε στις πλάτες του ελληνικού λαού...
Το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας θα γνωρίσουμε τις επόμενες ημέρες όπως αυτή παραχωρήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της χώρας και είναι σε θέση να τη οδηγήσει όπου θέλει.
Με το διάγγελμά του ανέδειξε ότι υπερασπίζεται μόνου τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς αλλά δεν θέλει να καταλάβει ότι η αναμονή των συνταξιούχων μια και δύο ώρες στις ουρές για να πάρουν 120 ευρώ.
Κύριε πρωθυπουργέ οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι έργο των ακραίων κύκλων είναι έργο δικό σας. Είναι αποτέλεσμα μίας κακής διαπραγμάτευσης που ξεκινήσατε και δεν μπορείτε να τελειώσετε.
Αναλάβατε μια δουλειά που δεν μπορείτε να κάνετε και στο τέλος την μεταθέσατε στις πλάτες του ελληνικού λαού οι οποίοι σας έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπήσετε και αποτύχατε.
Τι δεν γνωρίζατε κ. πρωθυπουργέ ότι όταν δεν υπάρχει συμφωνία δεν σας ήταν γνωστό ότι θα σταματούσε το πρόγραμμα για τη χώρα με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες ;
Κ Τσίπρα δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα λόγω άγνοιας δική σας ήτο επέβαλαν οι ακραίοι κύκλοι ;
Κ Τσίπρα η Ελλάδα εισέρχεται σε βαθειά οικονομική κρίση διότι διαπράξατε λάθη τα οποία μπορεί να χαρακτηρισθούν εγκληματικά !
«Θα πεινάσει ο ελληνικός λαός» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ εξαιτίας των λαθών της κυβέρνησης σας που συνεχίζει να τα διαπράττει με συνέπεια να καταστραφεί και η αγροτική οικονομία καθώς οι πρώτες ύλες είναι εισαγόμενες.
Ο ελληνικός λαός αρχίζει να σας φοβάται. Το μόνο που ελπίζει να βρει την επόμενη κυβέρνηση που θα τον οδηγήσει σε πιο ήρεμα νερά με την ελπίδα την ερχόμενη Κυριακή.
Κύριε πρωθυπουργέ ο ελληνικός λαός δεν θέλει άλλα ψέματα. Πείτε την αλήθεια και ποιο είναι το μέλλον του.
Το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου θα αναδείξει την Αριστερά ως ένας πολιτικός φορέας που δεν μπορεί να καταστρέψει τη χώρα. Ο Ελληνικός Λαός θα πάρει την τύχη στα χέρια επιλέγοντας το ΝΑΙ.
Για ένα πράγμα να είσθε βέβαιος ,δεν θα ασχοληθεί ποιος θα είναι ο επόμενος. Η ευκαιρία του δημοψηφίσματος είναι η ευκαιρία να κλείσει ένα λάθος που έκανε την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου.
Κύριε Τσίπρα αν το πρόβλημα σας είναι οι πολιτικές τάσεις και οι εκπρόσωποι τους στον ΣΥΡΙΖΑ να τους αποκαλύψετε. Εσείς έχετε την ευθύνη για το μέλλον της χώρας και όχι αυτοί που κρύβονται πίσω από εσάς.
Σε άλλη περίπτωση τα λάθη τα δικά σας και γενικότερα του ΣΥΡΙΖΑ θα τα διορθώσουν οι πολίτες οι οποίοι δεν θα ξεχάσουν σε πιο σημείο τους έφερε η πρώτη φορά Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης