Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύριε Τσίπρα, φτάνει ο εμπαιγμός όλης της κοινωνίας, η κοροϊδία έχει τα όριά της – Αλήθεια που το πάτε;

Κύριε Τσίπρα, φτάνει ο εμπαιγμός όλης της κοινωνίας, η κοροϊδία έχει τα όριά της – Αλήθεια που το πάτε;
Η βιομηχανία προπαγάνδας, οι Γκεμπελικές τακτικές και η αλλοίωση της κρίσης του λαού - Τα παιχνίδια διχασμού της κοινωνίας συνεχίζονται
Δικαιώνονται όσοι πιστεύουν ότι ουδέποτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε στόχο τη συμφωνία με τους εταίρους, καθώς οι παλινωδίες, οι περίεργες διαρροές και το κρυφτούλι με τα μέτρα που προτείνει η μία ή η άλλη πλευρά, συνεχίζεται.
Πρόκειται για μια κατάσταση που έχει απονευρώσει όλη την κοινωνία οδηγώντας σε μια νιρβάνα σε σχέση με την πραγματική αλήθεια, διχάζοντας ακόμη περισσότερο το λαό.
Ο πρωθυπουργός, τη μία κατηγορεί ευθέως για τελεσίγραφα και εκβιασμούς τους εταίρους, την επόμενη ζητά παράταση λίγων μηνών, μετά διετές πρόγραμμα και μετά δηλώνει ότι πάει σε δημοψήφισμα παροτρύνοντας το «ΟΧΙ»!
Πρόκειται για μια βιομηχανία ιδιότυπης προπαγάνδας, που στόχο έχει να λειτουργήσει… εκμαυλιστικά στην ψυχή της ελληνικής κοινωνίας, αλλοιώνοντας την κρίση της, σκοτώνοντας την ικανότητα «ζύγισης» του σωστού και του λάθους.
Ακόμη και σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου, από το Μαξίμου διαρρέονταν ότι είτε ο Τσίπρας θα πει όχι στο δημοψήφισμα, είτε θα υποστηρίξει το «ΝΑΙ» για το καλό της χώρας, ενώ κυκλοφορούσαν εντέχνως και άλλα σενάρια περί παραίτησης κ.λπ.
Και όμως, στο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός – σαν να μην πέρασε μια μέρα – βγήκε ξανά… ταλιμπάν κατά των δανειστών, παρουσιάζοντας σχεδόν αδιάλλακτη στάση, μιλώντας σχεδόν αλαζονικά, σαν αυτός να είναι σε θέση ισχύος.
Τόνισε μάλιστα ότι «είναι λίγο βελτιωμένες οι νέες προτάσεις των δανειστών σε σχέση με τις προηγούμενες» αλλά και πάλι έδειξε… απαξίωση να τις κρίνει τώρα!
Παράλληλα, όχι μόνο δεν πήρε πίσω το δημοψήφισμα, αλλά ενίσχυσε την αντιπαλότητα υπερθεματίζοντας για το «ΟΧΙ» που πρέπει να κυριαρχήσει!
Πρωτοφανή φαινόμενα από έναν πρωθυπουργό που έχει εκλεγεί και πληρώνεται από το λαό για να υπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας και όχι για να προξενεί πανικό στο τραπεζικό σύστημα και να συμβάλει – με τις αποφάσεις του – στο κλείσιμο των τραπεζών!
Οι τελευταίες εξελίξεις, δείχνουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει – ποτέ δεν είχε – στόχο τη συμφωνία, αλλά απώτερος σκοπός ήταν να αποκόψει την Ελλάδα από τη «σχέση» με την Ευρώπη και οτιδήποτε… δυτικό!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να οδηγήσει τη χώρα μακριά από την Ευρώπη, με στόχο να περιχαρακώσει την Ελλάδα και να ελέγξει εντελώς το «παιχνίδι» της εξουσίας.
Γι’ αυτό καλλιεργεί συνειδητά, συντονισμένα και… επαγγελματικά την αντιπαλότητα και την τεχνική εχθρότητα των Ελλήνων με τους δανειστές!
Πρόκειται για βρώμικο παιχνίδι, για εντελώς ανήθικες τακτικές, τακτικές τυχοδιωκτισμού, που δεν θα συγχωρεθούν από την ιστορία!
Δουλειά δικιά μας είναι να επισημαίνουμε με υπευθυνότητα όσα εξάγονται από το ρεπορτάζ, από τις εξελίξεις και από τα γεγονότα, ασχέτως με τις… επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό σε περίπτωση που αυτό το μόρφωμα γίνει ολοκληρωτικό καθεστώς στη χώρα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης