Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Εάν περάσει η εντολή των δανειστών η πατρίδα δεν προστατεύεται

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Εάν περάσει η εντολή των δανειστών η πατρίδα δεν προστατεύεται
"Θα μας βρουν ενωμένους τους Έλληνες"
«Εάν περάσει η εντολή των δανειστών η πατρίδα δεν προστατεύεται», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νέα Δημοκρατία, στους δανειστές και στον τομέα της αρμοδιότητάς του.
Όπως τόνισε, «χρειάζονται αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στη διαφθορά, στη διαπλοκή», ενώ αναφερόμενος στην πορεία της Ευρώπης, είπε πως κάποτε ήταν η Ευρώπη της ισότητας και τώρα αυτή την Ευρώπη πάνε να την καταργήσουν.
Ακόμη, επεσήμανε πως η κυβέρνηση μας έκανε ένα λάθος, δεν αντικατέστησε τη γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, ενώ κατήγγειλε χρηματισμούς δημοσιογράφων, λέγοντας μάλιστα ότι 25 εκατ. ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια σε δημοσιογράφους, παρανόμως.
Περαιτέρω, ανέφερε ότι μια μείωση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων θα οδηγήσει σε ένα γηρασμένο στρατό και σημείωσε χαρακτηριστικά "μας ζητούν να αφοπλίσουμε την Ελλάδα".
Μιλώντας για τις 16 σελίδες των δανειστών, είπε πως  εάν αποφασιστεί από το λαό, «θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδος», σημειώνοντας ότι αυτές οι σελίδες αποτελούν την ταφόπετρα του έθνους, τον επίλογο για μακρόχρονης ιστορίας της δημοκρατίας.
Όπως είπε, «δεν μιλάμε για βίαιη επανάσταση, αλλά για τίμια επανάσταση του ελληνικού λαού».
«Θα μας βρουν ενωμένους τους Έλληνες», σημείωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι «τη δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να την εκβιάσει, ενωμένοι θα προχωρήσουμε στο αύριο για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης