Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλέζος: Κρίσιμη αλλά μεγάλη ώρα – Απέτυχε η προσπάθεια των δανειστών να στραγγαλίσουν τους Έλληνες

Γλέζος: Κρίσιμη αλλά μεγάλη ώρα – Απέτυχε η προσπάθεια των δανειστών να στραγγαλίσουν τους Έλληνες
Το δημοψήφισμα, όχι μόνο δεν διχάζει, αλλά δίνει τον πρώτο λόγο στο λαό και στη λαϊκή κυριαρχία, αφήνοντας στην άκρη όσους θέλουν να αποφασίζουν οι ίδιοι και όχι ο λαός, σημειώνει το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Κρίσιμη, αλλά και μεγάλη ώρα χαρακτήρισε τις στιγμές που βιώνει η Ελλάδα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, αναφορικά με το δημοψήφισμα.
Ο κ. Γλέζος σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «η επίμονη προσπάθεια των δανειστών να στραγγαλίσουν τον ελληνικό λαό απέτυχε» και ότι «η διενέργεια δημοψηφίσματος εξασφαλίζει στους ίδιους τους έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να αποφασίζουν οι ίδιοι για την τύχη τους και να απαντήσουν σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον τους».
«Είναι μια κρίσιμη αλλά και μεγάλη ώρα», σημειώνει και προσθέτει ότι «το δημοψήφισμα, ως κατεξοχήν δημοκρατικός θεσμός, όχι μόνο δεν διχάζει, αλλά δίνει τον πρώτο λόγο στο λαό και στη λαϊκή κυριαρχία, αφήνοντας στην άκρη όσους θέλουν να αποφασίζουν οι ίδιοι και όχι ο λαός».
«Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα δώσει στην κυβέρνηση την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να οδηγήσει επιτέλους τη χώρα στην έξοδο από την κρίση», σημειώνει ο κ. Γλέζος σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, ιδρυτής της οποίας είναι ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης