Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μιλάμε πια με θεσμούς, αλλά με μια ομάδα λύκων…

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μιλάμε πια με θεσμούς, αλλά με μια ομάδα λύκων…
Η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας, σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Με ομάδα λύκων χαρακτήρισε τους θεσμούς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, σημειώνοντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός θα κρατήσει σοβαρή στάση και ότι η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί προς όφελος του ελληνικού λαού.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα η κ. Τζάκρη σημείωσε ότι «έχει προκύψει μεγάλη εμπλοκή που μας κάνει πλέον περισσότερο προφανές ότι δεν μιλάμε πλέον με θεσμούς, με την κανονική έννοια του όρου, αλλά μιλάμε για μια ομάδα λύκων».
Παράλληλα σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα κρατήσει σοβαρή στάση και η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού.
Η ελληνική πρόταση, ανέφερε η κ. Τζάκρη, διαφέρει πάρα πολύ από τις προτάσεις που είχαν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και από το mail Xαρδούβελη που περιείχε μέτρα 2,5-3 δισ.
«Διαφέρει από τις προηγούμενες προτάσεις, διότι αφενός μειώνει κατά πολύ τα πρωτογενή πλεονάσματα και αφετέρου πετάει στο καλάθι των αχρήστων τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές. Δεν θα τις μείωνε κατά 2-3%, όπως γίνεται τώρα με την πρόταση που καταθέτει η κυβέρνηση, αλλά επί της ουσίας θα τις εξαφάνιζε πλήρως», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης