Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καϊλή (ΠΑΣΟΚ) : Ακόμα και μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μία μη συμφωνία - Θετικό το κλίμα

Καϊλή (ΠΑΣΟΚ) : Ακόμα και μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μία μη συμφωνία - Θετικό το κλίμα
Υπάρχει όλη η διάθεση για συμφωνία
Μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη ακόμα και από μία μη συμφωνία, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, σημειώνοντας ότι το κλίμα είναι θετικό.
Ειδικότερα, η ίδια σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ανέφερε χαρακτηριστικά «ακόμη και μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μία μη συμφωνία, διότι μας κρατάει μέσα σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο».
Όπως είπε,  «νομίζω πως το κλίμα είναι θετικό, υπάρχουν κάποια θέματα, αλλά η Ελλάδα για πρώτη φορά κατέθεσε συγκεκριμένα μέτρα και πάνω σε αυτά γίνονται τώρα συζητήσεις.
Αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα μέχρι σήμερα στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης, από εδώ υπάρχει όλη η διάθεση για συμφωνία».
Ακόμη, εκτίμησε ότι « αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι άνθρωποι της κυβέρνησης, οι ΑΝΕΛ θα την ψηφίσουν ή όχι, είναι προσωπικό θέμα, αλλά επειδή διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, είναι κάτι που θα τους ασκήσει την πίεση να ψηφίσουν τη συμφωνία.»
Σημείωσε δε ότι «εφόσον σταθεροποιηθεί η κατάσταση και εφαρμοστούν τα μέτρα και οικοδομηθεί εμπιστοσύνη, τότε θα γίνει συζήτηση για το χρέος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης