Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν δεν υπάρξει συμπαγής κυβερνητική πλειοψηφία στη συμφωνία, θα απευθυνθούμε στο λαό

Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν δεν υπάρξει συμπαγής κυβερνητική πλειοψηφία στη συμφωνία, θα απευθυνθούμε στο λαό
Δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο, στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης επισημαίνοντας ότι «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Φίλης τόνισε ότι βλέπει αναθέρμανση του σεναρίου αποχώρησης του ΔΝΤ, κατηγορώντας το ΔΝΤ ότι δεν θέλει φορολογία πλούτου, αλλά περικοπές μισθών και συντάξεων.
Ο κ.Φίλης τόνισε ότι αν ίσχυε το μεσοπρόθεσμο των Σαμαρά - Βενιζέλου θα πληρώναμε 16 δις ευρώ, ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί εγκαίρως να εγκρίνει η Βουλή μια συμφωνία, υποστήριξε ότι το Σύνταγμα προβλέπει διαδικασίες για να πάμε πιο γρήγορα.
«Για να ψηφιστεί η συμφωνία, χρειάζεται συμπαγής κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που θα μπορεί να υποστηρίξει τη συμφωνία.
Αν δεν υπάρξει η συμπαγής πλειοψηφία, τότε θα απευθυνθούμε στο λαό» τόνισε ο κ.Φίλης, ο οποίος δεν σχολίασε δημοσιεύματα που θέλουν την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην ψηφίζει την αναμενόμενη συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης