Τελευταία Νέα
Διεθνή

PSOE: Χαιρετίζουν την προ-συμφωνία για την Ελλάδα και την εγκατάλειψη της αδιαλλαξίας από τον Τσίπρα

PSOE: Χαιρετίζουν την προ-συμφωνία για την Ελλάδα και την εγκατάλειψη της αδιαλλαξίας από τον Τσίπρα
Καθυστέρησε πολύ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ότι έπρεπε να λάβει μέτρα και να αφήσει την αρχική αδιαλλαξία που επέδειξε, τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Antonio Hernando
Χαιρετίζει την προ-συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Ε.Ε. και της Ελλάδας το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ισπανίας (PSOE) και την εγκατάλειψη της αρχικής αδιαλλαξίας που επέδειξε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στη λήψη μέτρων.
Σε συνέντευξη Τύπου στο ισπανικό Κοινοβούλιο, ο εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικούς Κόμματος, Antonio Hernando, επισήμανε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρηση πολύ να καταλάβει ότι έπρεπε να λάβει μέτρα και ότι έπρεπε να αφήσει την αδιαλλαξία που επέδειξε αρχικώς.
Κατά την εκτίμησή του, η προ-συμφωνία αυτή «αποτελεί μια καλή αρχή» και ευχήθηκε να συγκεκριμενοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Από την αρχή είχαμε πει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να βοηθήσει η ίδια τον εαυτό της και παράλληλα, η Ε.Ε. έπρεπε να βοηθήσει την Ελλάδα, σημείωσε ο A. Hernando και πρόσθεσε ότι «βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι».
Το PSOE καλεί την Ε.Ε. να βοηθήσει την Ελλάδα, δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι έλληνες πολίτες «θα κάνουν μια αξιοσημείωτη προσπάθεια», που τόσο η Ε.Ε. όσο και οι διεθνείς θεσμοί θα πρέπει να αναγνωρίσουν.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελ. Κάτσουρα
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης