Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λαϊκό Κόμμα Ισπανίας (ΡΡ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την «κωμωδία» για να θέσει τέλος στην ελληνική τραγωδία

Λαϊκό Κόμμα Ισπανίας (ΡΡ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την «κωμωδία» για να θέσει τέλος στην ελληνική τραγωδία
Αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα, είναι να σώσει τον εαυτό της και να υιοθετήσει μέτρα, όπως έκανε η Ισπανία, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΡΡ, R. Hernando
Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις περί την Ελλάδα ο εκπρόσωπος του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος (Partido Popular) στο Κοινοβούλιο, Rafael Hernando, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι λαμβάνει τέλος η «κωμωδία» ορισμένων ελλήνων αξιωματούχων προκειμένου έτσι να μπει τέλος στην «τραγωδία» του ελληνικού λαού.
Σε μια συνέντευξη Τύπου στο ισπανικό Κοινοβούλιο, ο Rafael Hernando αφού υπογράμμισε ότι το Λαϊκό Κόμμα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να εξέλθει της ζώνης του ευρώ, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια φίλια χώρα, πρόσθεσε ότι το πρώτο που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να σώσει τον εαυτό της και να υιοθετήσει μέτρα, όπως έκανε και η Ισπανία.
Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του που η ελληνική κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο και αντί η χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη, βρίσκεται εκ νέου σε μια πολύ δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση, ευρισκόμενη αντιμέτωπη με νέα ύφεση και απώλειες θέσεων εργασίας.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελ. Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης