Τελευταία Νέα
Οικονομία

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ο Γιάννης Κούβαρης

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ο Γιάννης Κούβαρης
Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται εκτός από τον Γ. Κούβαρη, από τους: Σ. Κυραμαργιό, Αθ. Λιάγκο, Στ. Κοιλάκο, Γ.Ροΐδη, Β. Κορκίδη, Στ. Δρακονταεδή, Απ. Πράγκου, Ολ. Τσαλικίδου και Γ. Καστελάνο
Το «τιμόνι» του ΟΛΠ από τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιάννης Κούβαρης, μέχρι σήμερα μέλος της επιτροπής Μεταφορών και υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Συνδυασμένων Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε γνωστό κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του οργανισμού τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται εκτός από τον Γ. Κούβαρη, από τους: Σταύρο Κυραμαργιό, Αθανάσιο Λιάγκο, Σταμάτη Κοιλάκος, Γεώργιο Ροΐδη, Βασίλειο Κορκίδη, Σταύρο Δρακονταεδή, Αποστολία Φράγκου, Ολυμπία Τσαλικίδου και Γεώργιο Καστελάνο και η θητεία του θα είναι 5ετής.
Στη διάρκεια της Γ.Σ., ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, προέβη σε απολογισμό του έργου του Οργανισμού, λέγοντας: «Δυστυχώς οι νεοφιλελεύθερες επιλογές δημιούργησαν συγχύσεις και καθυστερήσεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
Δυστυχώς για τη λιμενική βιομηχανία και τον ΟΛΠ Α.Ε. οι αποφάσεις πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ Α.Ε. σε έναν και μόνο ιδιώτη μέτοχο - διαχειριστή είναι και άφρονες και οικονομικά καταστροφικές της προσπάθειας ανάπτυξης του τόπου.
Και είναι βέβαιο ότι οι αποφάσεις αυτές θα κριθούν και αντισυνταγματικές στο ΣτΕ και αντιευρωπαϊκές από την Ε.Ε.».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης