Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Σαμαρά – Σημίτη με φόντο τις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο η εθνική συνεννόηση

Συνάντηση Σαμαρά – Σημίτη με φόντο τις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο η εθνική συνεννόηση
Την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ
Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο σχεδιασμό του προέδρου της ΝΔ να έχει συναντήσεις με νυν αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, πρώην πρωθυπουργούς και πολιτικές προσωπικότητες με ευρωπαϊκό προσανατολισμό προκειμένου να προβάλλει τις απόψεις του για την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση και να υπάρξει μια συμφωνία που θα κρατά την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης και της ευρωπαϊκής οικογένειας.
Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες ο κ.Σαμαράς είχε συναντήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, με τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ εκτιμάται ότι θα πυκνώσει τις επαφές του τις επόμενες ημέρες, όταν και είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και άλλες πολιτικές προσωπικότητες που τάσσονται ρητά και κατηγορηματικά υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης