Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να προτείνει μια συμφωνία που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο

Θεοχάρης (Το Ποτάμι): Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να προτείνει μια συμφωνία που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού κατηγορώντας την για προχειρότητα
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και κατηγορώντας την για προχειρότητα.
Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η κυβέρνηση – είναι φανερό πια – δεν είναι σε θέση να προτείνει μια συμφωνία που θα μπορέσει να μας βγάλει από το αδιέξοδο».
Η συμφωνία αυτή, σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού, «θα έπρεπε να βοηθάει την επιχειρηματικότητα μειώνοντας βάρη και αυξάνοντας την ευελιξία.
Ακόμη και όταν δημοσιονομικοί λόγοι επιβάλλουν την αύξηση της φορολογίας, αυτή θα έπρεπε να συμπληρώνεται από ελάφρυνση της γραφειοκρατίας για να σηματοδοτεί μείωση κόστους προς τις επιχειρήσεις».
Επίσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ξέρει μόνο να φορολογεί ώστε να διατηρήσει προνόμια σε μια θνησιγενή μάχη χαρακωμάτων».
Όπως αναφέρει : «Τηρώντας τη γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης μέχρι κεραίας, ελπίζει να γλυτώσει μερικά εκατομμύρια μέτρων αλλά κλείνει κάθε τρύπα με οριζόντια, πρόχειρη, προκρούστεια λογική.
Ακόμη και στο ζήτημα του πρωτογενούς πλεονάσματος αποδέχτηκε το 1% των εταίρων αποδεικνύοντας πως όταν πηγαίνεις απροετοίμαστος στη διαπραγμάτευση, δε μπορείς να πετύχεις τίποτε».
Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη: «Οι πολίτες παρακολουθούν τους φόρους να αυξάνονται με κάθε νέα κυβερνητική πρόταση και έχουν φτάσει να αναρωτιούνται αν στον επόμενο γύρω διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα προτείνει έκτακτη εισφορά και στις ζημιογόνες επιχειρήσεις.
Αυτή η κυβέρνηση δεν ξέρει πως να δημιουργήσει μία θέση εργασίας.
Αυτό είναι κρίμα.
Αυτή η κυβέρνηση εξαφανίζει τις θέσεις εργασίας κατά χιλιάδες.
Αυτό είναι έγκλημα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης