Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα αποδεχθούμε περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα

Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα αποδεχθούμε περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα
«Δεν θα γίνουμε εταίρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν θα αποδεχθούμε περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα, αν θέλουν οι εταίροι να υπάρξει λύση και να είμαστε εταίροι, σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, για να προσθέσει ότι «αν θέλουν, όμως, να γίνουμε εταίρες, δεν θα γίνουμε εταίρες».
«Επιμένουμε και όποιος επιμένει στο τέλος νικάει», σημείωσε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, συμπληρώνοντας ότι «η Ελλάδα έχει νικήσει μέχρι τώρα πολλές αυτοκρατορίες, θα νικήσουμε και στην παρούσα φάση».
«Θα καταλάβουν ότι η δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκε και σε αυτόν τον τόπο πρέπει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.
Φοβούνται περισσότερο από εμάς, γιατί οι επιπτώσεις σε αυτούς θα είναι πολύ μεγαλύτερες, αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ», υπογράμμισε.
«Εμείς επιδιώκουμε να υπάρξει μια συμφωνία, η οποία θα δίνει προοπτική μέλλοντος για τη χώρα», σημείωσε ο κ. Πετράκος και πρόσθεσε ότι «αν επιμείνουν να τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό, τότε η ευθύνη θα είναι η δική τους για ό,τι προκληθεί στην παγκόσμια οικονομία».
Δεν επιδιώκουμε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε για να μη συμβεί, τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης