Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις: Φάνηκαν οι κούφιες δημαγωγίες της κυβέρνησης

Βενιζέλος για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις: Φάνηκαν οι κούφιες δημαγωγίες της κυβέρνησης
Η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, έκανε λόγο για ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή το ναυάγιο στις συνομιλίες με τους πιστωτές, τονίζοντας ότι «φάνηκαν τα ψέματα και οι μύθοι του χαμένου πενταμήνου και οι κούφιες δημαγωγίες της κυβέρνησης».
Κατά τη διάρκεια παράδοσης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ στη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σκόπιμα ροκάνισε τον χρόνο εις βάρος της χώρας, μένοντας με το μοναδικό επιχείρημα της αυτοκτονίας της, που δεν οδηγεί στην προστασία των συμφερόντων της.
«Ελπίζω να συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάτι υπόψη του», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «φαντάζομαι ότι ενεργεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού».
«Δεν είναι μια νέα Ζαν ντ' Άρκ που ακούει φωνές, είναι έλληνας πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, έκανε λόγο για ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
«Η διαπραγματευση είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τον πρωθυπουργό κι ένα κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι είναι ώρα ευθύνης και ομοψυχίας.
Επίσης, επανέλαβε την ανάγκη να συγκροτηθεί εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, όπως είχε ζητήσει από το 2012 το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης