Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διευκρινίσεις της Βωβός σχετικά με την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της

Διευκρινίσεις της Βωβός σχετικά με την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της
Τι απαντά η εταιρεία σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της 
Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας, η οποία εφαρμόσθηκε την 02/04/2012 λόγω μη δημοσίευσης της οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2011, η διοίκηση της εταιρίας "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε." ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας, την ομαλή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την κατά το δυνατό συντομότερη επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχει ήδη προβεί μέχρι και σήμερα σε σειρά ενεργειών, τις σημαντικότερες εκ των οποίων έχει ήδη δημοσιεύσει με τις από 15/09/2014 και 13/03/2015 εκθέσεις αναφοράς προόδου, σύμφωνα με την από 13/03/2014 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών.
Στην ανωτέρω Επιτροπή έχουμε ήδη αιτηθεί, με την από 13/03/2015 υπ' αρ. πρωτ. 1065 επιστολή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας κ. Χαραλάμπους Βωβού, προθεσμία έως και την 31/12/2015, ούτως ώστε, κατόπιν και της επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της Εταιρίας με την υπ' αριθμ. 289/20.05.2015 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, να ξεκινήσει η εφαρμογή των προβλεπομένων στο επιχειρηματικό σχέδιο διαδικασιών εξυγίανσης, ο οικονομικός αντίκτυπος των οποίων εκτιμούμε ότι θα αρχίσει να φαίνεται κατά τη δημοσίευση των ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων του 6μήνου 2015 και παράλληλα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές του ΧΑΑ, να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει το άρθρο 5.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση κινητών αξιών "που τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης για διάστημα άνω των έξι (6) μηνών".


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης