Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Δεν διαφαίνεται περιθώριο συνεννόησης με το ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Δεν διαφαίνεται περιθώριο συνεννόησης με το ΣΥΡΙΖΑ
Ναι σε διάλογο με δυνάμεις που διαφοροποιούνται από το νεοφιλελευθερισμό λέει ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι δεν διαφαίνεται περιθώριο συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος.
Σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ.Θεοχαρόπουλος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, αναφέρει ότι η ΔΗΜΑΡ είναι πάντα θετική σε διάλογο και συνεργασίες, υπό την προϋπόθεση οι συγκεκριμένες δυνάμεις να διαφοροποιηθούν από τον νεοφιλελευθερισμό.
Ως προς τις κινήσεις της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει πως είναι σε σωστή κατεύθυνση τα όσα αφορούν τη μη αποδοχή περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, αν και εντοπίζει «αντιμεταρρυθμιστικά» στοιχεία, απουσία αναπτυξιακού σχεδίου και εγκλωβισμό στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο χαρακτηρίζει «μη ρεαλιστικό».
Ερωτηθείς για το ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητές του από τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Θεοχαρόπουλος απαντά πως επιδίωξή του είναι «να αποκτήσουμε ξανά ένα καθαρό πολιτικό στίγμα με σαφείς αναφορές στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης