Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αύριο η αλλαγή σκυτάλης στη ΔΗΜΑΡ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Κουβέλη

Αύριο η αλλαγή σκυτάλης στη ΔΗΜΑΡ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τη διαδοχή Κουβέλη
Υποψήφιοι είναι οι Μαρία Γιαννακάκη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Βαγγέλης Ιντζίδης και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ για την πολιτική που ακολουθεί και την καθυστέρηση στην προώθηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων άσκησε η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ενόψει της εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος.
Νωρίτερα, στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των συνέδρων και των υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής του Φώτη Κουβέλη.
Υποψήφιοι είναι η πρώην βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, ο πρώην γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Βαγγέλης Ιντζίδης και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.
Η Μαρία Γιαννακάκη, στην ομιλία της τόνισε, ότι «είναι αδήριτη η ανάγκη για τη διαμόρφωση μιας αριστερής πολιτικής πρότασης για τη χώρα και την ίδια την Αριστερά» και κατέληξε λέγοντας ότι «δεν μπορεί να προχωρήσει μια αριστερή πρόταση χωρίς την πολιτική οικολογία».
Αμέσως μετά παρουσίασε την υποψηφιότητα του ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητος όρος η ξεκάθαρη ταυτότητα της ΔΗΜΑΡ, που είναι η εμβάθυνση της Δημοκρατίας στη χώρα και ο σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός.
Η εκλογή του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής γίνεται αύριο Κυριακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης