Τελευταία Νέα
Πολιτική

Stanishev (Σοσιαλιστές): Στηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στις καλές και δύσκολες στιγμές που διανύει το κόμμα

Stanishev (Σοσιαλιστές): Στηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στις καλές και δύσκολες στιγμές που διανύει το κόμμα
το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα πάλεψε ενάντια στις πολιτικές λιτότητας των συντηρητικών δυνάμεων που έφεραν πόνο στην Ευρώπη
Τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) στο ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο πρόεδρος του ΕΣΚ και πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Sergei Stanishev χαιρετίζοντας το 10οES συνέδριο του κόμματος.
Ο Stanishev έκανε ιδιαίτερη μνεία στις θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια λέγοντας ότι «το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα πάλεψε ενάντια στις πολιτικές λιτότητας των συντηρητικών δυνάμεων που έφεραν πόνο στην Ευρώπη. Και ξέρω ότι η Ελλάδα υπέφερε, οι Έλληνες πολίτες υπέφεραν, έκαναν θυσίες», αναφέρει στο μήνυμα του.
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «είχε πάντα τη δική μου στήριξη, όσο και τη στήριξη του ΕΣΚ, σε καλές και δύσκολες στιγμές. Και ξέρουμε ότι δεν διανύετε εύκολες εποχές για το κόμμα σας. Γιατί όταν οι υπόλοιποι δραπέτευσαν, τότε εσείς επιδείξατε υπεύθυνη στάση. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ με την εμπειρία, τη σοφία που διαθέτει θα βρει το σωστό δρόμο, χρειαζόμαστε άλλωστε ένα δυνατό σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης