Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Δεν αποκλείεται ένα ατύχημα – Δεν διαμόρφωσε ρεαλιστική πρόταση η κυβέρνηση

Θεοχάρης (Ποτάμι): Δεν αποκλείεται ένα ατύχημα – Δεν διαμόρφωσε ρεαλιστική πρόταση η κυβέρνηση
Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δηλώνει τη μια μέρα ότι θα πληρώσουμε τη δόση και τελικά δεν το κάνουμε, περιπλέκει τα ζητήματα περισσότερο από όσο θα έπρεπε, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν εργάστηκε προκειμένου να διαμορφώσει μια ρεαλιστική πρόταση.
Ερωτηθείς σχετικά με τη συζήτηση που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι «έχουμε φτάσει στο ύστατο όριο των διαπραγματεύσεων, πρέπει κάτι να γίνει» και πρόσθεσε ότι το κόμμα του, τη στιγμή που οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, προσπαθεί να «πιέσει» για πράγματα που είναι ακόμη ανοικτά.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «κάποια στιγμή θα υπάρξει η όποια συμφωνία και εμείς έχουμε χρέος να την κρίνουμε», τονίζοντας πάντως ότι για το Ποτάμι η Ευρώπη είναι «βασικός στρατηγικός στόχος»
Όσον αφορά τη μη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ, το στέλεχος του Ποταμιού υπογράμμισε ότι το αντιλαμβάνεται σε τεχνικό επίπεδο, ωστόσο το γεγονός ότι «ο πρωθυπουργός δηλώνει τη μια μέρα ότι θα πληρώσουμε τη δόση και τελικά να μην το κάνουμε, περιπλέκει τα ζητήματα περισσότερο από όσο θα έπρεπε».
«Δεν αποκλείεται ένα ατύχημα, αυτό είναι δεδομένο», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «ερχόμαστε σε ένα αδιέξοδο, μπορεί να αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές αλλά με συνθήκες απώλειας του ελέγχου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης