Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι) : Ομολογία ήττας η ομολογία Βούτση για την πρόταση των δανειστών

Θεοχάρης (Ποτάμι) : Ομολογία ήττας η ομολογία Βούτση για την πρόταση των δανειστών
«Ομολογία ήττας» επιρρίπτει στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση για την πρόταση των δανειστών
«Ομολογία ήττας» επιρρίπτει στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση για την πρόταση των δανειστών, την οποία χαρακτήρισε χειρότερη σε σχέση με το περίφημο mail Χαρδούβελη.
«Είναι προφανές πως η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει όλη η ενέργεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να εστιαστεί στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων προς όφελος του ελληνικού λαού.
Τονίζουμε για άλλη μια φορά, πως αποτυχία – ηθελημένη ή ως προϊόν ατυχήματος – στον τομέα αυτόν θα σημάνει προσωπική αποτυχία του ιδίου αφού βαρύνεται με τις επιλογές προσώπων και στρατηγικών» δήλωσε ο Χ. Θεοχάρης.
Και συνεχίζει: «Όμως η σημερινή κυνική ομολογία του Υπερυπουργού κ. Βούτση ότι η συμφωνία που συζητείται είναι χειρότερη από παλαιότερες, σημαίνει ότι αμέσως μετά είναι απαραίτητο να γίνει μια σκληρή αποτίμηση των λόγων που οδήγησαν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην διαφαινόμενη οδυνηρή ήττα.
Ήττα, που όσο και αν την πληρώσουν πολιτικά οι υπαίτιοι, θα φέρει επώδυνα μέτρα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Είναι το ελάχιστο χρέος μας σε έναν λαό, που για άλλη μια φορά πίστεψε στις ψεύτικες ελπίδες που το παλιό πολιτικό σύστημα του πούλησε χωρίς περίσκεψη ή ντροπή».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης