Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Η κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα στην ύφεση, πριν πάρει οποιοδήποτε μέτρο

Σαμαράς: Η κυβέρνηση οδήγησε την Ελλάδα στην ύφεση, πριν πάρει οποιοδήποτε μέτρο
Χωρίς ιδεολογία δεν υπάρχει πολιτική και χωρίς ρεαλισμό δεν υπάρχει διακυβέρνηση
Νέα, σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, απευθύνοντας χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή του κόμματός του, Μάριου Σαλμά, με τίτλο "Θέμα ιδεολογίας ή όχι μόνο".
"Σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε ύφεση" ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
"Πριν καν πάρει το οποιοδήποτε μέτρο, η κυβέρνηση μας έχει οδηγήσει στην ύφεση", συνέχισε και τόνισε ότι χωρίς ιδεολογία δεν υπάρχει πολιτική και χωρίς ρεαλισμό δεν υπάρχει διακυβέρνηση.
Ο κ. Σαμαράς σημείωσε επίσης ότι το μεγάλο στοίχημα για κάθε πολιτικό είναι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και αυτό που μπορείς - και δεν είναι εύκολο.
Αυτό, πρόσθεσε, δεν απασχολεί όσους δεν έχουν ιδέες, ή όσους προσπαθούν απλώς να αναρριχηθούν στην εξουσία, ή μονάχα να εφαρμόσουν τις ιδεοληψίες τους.
Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο λαϊκισμός που δεν θέλει μεταρρυθμίσεις, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξήρε το έργο του Μάριου Σαλμά στον τομέα της υγείας.
Αναφερόμενος δε, στη δική του διακυβέρνηση, είπε πως τον Ιούνιο του 2012 η χώρα κινδύνευε να βγει από το ευρώ και η πραγματικότητα επέβαλλε να βγούμε από τα ελλείμματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης