Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενημέρωση Κορωνάκη στη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις

Ενημέρωση Κορωνάκη στη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις
Σύμφωνα με κομματικές πηγές κυριάρχησε κλίμα αναμονής εν όψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον J. C. Juncker ενώ δεν φαίνεται, προς το παρόν, πιθανόν να συνεδριάσει αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Για την μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων και την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει στους θεσμούς την δική της πρόταση ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης.
Σύμφωνα με κομματικές πηγές κατά τη σύντομη ενημέρωση κυριάρχησε κλίμα αναμονής εν όψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον J. C. Juncker ενώ δεν φαίνεται, προς το παρόν, πιθανόν να συνεδριάσει αύριο, Πέμπτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84» ο Τ. Κορωνάκης είπε ότι μόλις υπάρξει το τελικό κείμενο, θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όλα τα όργανα θα συνεδριάσουν μόλις υπάρξει το τελικό κείμενο. Είναι κάτι που έχουμε πει ξανά και ξανά. Καταλαβαίνω απολύτως την ανησυχία των βουλευτών και το αίτημα για ενημέρωση», ανέφερε ο κ. Κορωνάκης και διευκρίνισε ότι ήδη το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει αποφασίσει σχετικά.
Πάντως, και εν μέσω συζητήσεων για πρόωρες εκλογές, ξεκαθάρισε πως: «Είναι σαφές, ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα καθορίζει το μέλλον της χώρας για τα επόμενα χρόνια και θα λάβει αυτή η κυβέρνηση, θα πρέπει να στηριχτεί από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο». Εξέφρασε, βέβαια, την πεποίθηση ότι το κείμενο θα είναι τέτοιο που θα μπορεί να ψηφιστεί από τις δύο Κ.Ο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης