Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Η Merkel θέλει να σώσει με κάθε κόστος την Ελλάδα - Ακόμα και αν μπει σε μπελάδες...

Bild: Η Merkel θέλει να σώσει με κάθε κόστος την Ελλάδα - Ακόμα και αν μπει σε μπελάδες...
Η γερμανίδα καγκελάριος είναι έτοιμη για περισσότερη στήριξη, τονίζεται
Η Angela Merkel θέλει να σώσει με κάθε κόστος την Ελλάδα, επισημαίνεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, στο οποίο επισημαίνεται ότι η γερμανίδα καγκελάριος εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να πετύχει μια συμφωνία με την Αθήνα.
Αυτή είναι η πρόθεση της Angela Merkel, ακόμη και αν μπαίνει σε μπελάδες με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, η οποία, σημειώνεται, δεν θέλει να δώσει στην Ελλάδα περισσότερα δάνεια, εάν η χώρα δεν εκπληρώσει τους όρους λιτότητας.
«Η μόνη πιθανή παραχώρηση του ΔΝΤ είναι η συγκέντρωση των τριών δόσεων του Ιουνίου προς το τέλος του μήνα», σημειώνεται στο δημοσίευμα και συμπληρώνεται ότι «αντίθετα, η καγκελάριος είναι έτοιμη για περισσότερη στήριξη, ακόμη και εάν στο τέλος θα μπορούσε να υπάρχει η απειλή για νέο κούρεμα χρέους».
Το δημοσίευμα καταλήγει υπενθυμίζοντας ότι το 2012 η καγκελάριος αποφάσισε ότι η Ελλάδα πρέπει σε κάθε περίπτωση να παραμείνει στο ευρώ και «τώρα κάνει τα πάντα προκειμένου να εξακολουθήσει να ισχύει αυτή η υπόσχεση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης